Opis forum
Gość
test
Gość
No wiec : ja mam taka propozycje
zeby forum nie sluzylo tylko do jakiegos zalatwiania spraw itp tylko zeby sluzylo tez do wzajemnego poznania czlonkow klanu itd:) mozna zalozyc jakis specjalny dzial w ktorym bylyby zainteresowania czlonow klanu, doswiadczenia zwazane z gra itp. przemyslcie to i powiedzcie co o tym sadzicie
Gość
Zgadzam się z przedmówcą
Gość
wszstko działa, a propozychja przedmówcy wydaje sie całkiem ciekawa
Gość
Raz raz raz ... próba forum .... raz raz!! OK działa. Co do propozycji, wszystko mi jedno pod warunkiem ze w rocznice założenia klanu zrobimy wielkieee ognisko z góralską kapelą w tle:D
Gość
Kapela góralska z ogniska ...mi pasuje!! Oj, to miała być próba forum - Halo stadion!! Halo stadion!! Czy mnie słychać? .....O kurczę tu jeszcze nie ma stadionu....
Gość
mi też już wszystko działa. Ja bym proponował żeby tutaj (na forum) wystawiać propozycję sprzedaży jakichś rzeczy oprócz pożyczania również
Ostatnio edytowany przez klimo (2008-04-27 19:40:18)
Gość
Uważam, że nie ma sensu zakładać wątku sprzedaży rzeczy...po co niepotrzebnie dublować.
Piszmy poprostu do danych osób z "wypozyczalni" i dogadujmy się już osobiście co do ewentualnego kupna.
Myślę, że tak będzie ok.
Pozdrawiam
Gość
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOL
Gość
Raz, raz, raz - test ok.
Gość
próba mikrofonu 1,2,3 -chyba działa
Gość
teścik [hide][/hide]
Gość
Witam, ja proponuje temat w ktorym kazdy pokaze swoje walki... To bradzo ciekawe jest wg. mnie i naprawde mozna sie przy tym poznac lepiej
Gość
zostawiam slad po sobie....