Nazwa forum

Opis forum

#1 2008-05-16 10:35:20

agus

Administrator

Punktów :   

Pytania i dobre rady związane z grą.

Na tym wątku zadajemy pytania i dajemy odpowiedzi dotyczace gry

#2 2008-05-16 11:38:18

klimo

Gość

Re: Pytania i dobre rady związane z grą.

jeśli mam w tej chwili 36 pkt i wszystkie zadania wykonane to czy jest to odpowiedni moment do przejscia do 4 strefy ??

#3 2008-05-16 12:49:36

agus

Administrator

Punktów :   

Jak dla mnie to najwyższy czas na to aby przejśc do 4 strefy.

Tam sie więcej pkt zdobywa za wyprawy i fajniejsze przedmioty można znaleźć.  no i oczywiście budynki dodające pkt życia.

grajac spostula przeszłam w okolicach 25 pkt i nie żałowałam.

#4 2008-05-16 15:53:21

Aqathin

Gość

Ja byłem w 4 strefie , ale poszedłem tam za wcześnie i szybko straciłem wszystkie zasoby ;/

No ale teraz sadzę że już jestem gotowy

#5 2008-05-16 18:25:45

Karith

Gość

Zadania z 4 strefy
Jest kilka sposobów zdobywania reputacji w świecie umarlaków. Jednym z nich jest posiadanie potężnych artefaktów. Ukończ łącznie 4 Pielgrzymki w Nieznane. X
Masz pieniądze i wiesz jak je zdobywać. Teraz musisz zyskać reputację wśród Trzody. Podnieś poziom Pośredniaka do 15 poziomu. V
Przywódca okolicznego stada wilkołaków poprzysiągł Ci zemstę za zniszczenie watahy w Twoim kwadracie. Najlepiej zrobisz znajdując jego kryjówkę gdzieś Daleko od Miasta i kończąc jego mizerną egzystencję. V
Ludzie w Twoim kwadracie zaczęli zapadać na dziwną chorobę. Twoi szpiedzy sugerują byś szukał odpowiedzi w Okolicach Miasta. V
Zdobądź poziom 35. X
Na początek znajdż sobie kwadrat bez pośredniaka z 15 poziomem - szybko zaliczysz zadanie i prki wpadną

#6 2008-05-20 13:51:08

Kakamistrz

Gość

hehe ja mam 38 pkt i mam wszystki zadania z IV strefy wykonane oczywiscie poprocz przejscia do kolejnej ;p
a w IV strefie zaczynalem niemalze od poczatku rozbudowe bo byly tylko 4 budynki wybudowane ;p
wec nie jest tak zle
do IV strefy powinno sie isc mysle z 25-35 pkt

#7 2008-05-21 17:52:14

Doman9

Gość

A ja mam pytanko o pielgrzymke - z jakich przedmiotow korzystac i jakie miec staty, aby zaliczyc te misje?
Bo tylko to mnie trzyma w V strefie:(

#8 2008-05-22 06:36:48

agus

Administrator

Punktów :   

Nie wiem czy masz Premium czy nie - ale pierwszą Pielgrzymka która się zlaicza jest standartowo Próba zwinności. Jak masz premium to masz podgląd jaki masz proecent szans na zaliczenie akurat.

Jeżeli znow nie to szczerze nie pamiętam ile trzeba mieć pkt żeby były jakieś procenty

W takim wypadku idąc na Pielgrzymkę zakladaj wszystko co masz ze zwinką. Oczywiście nie zawsze trafisz akurat na ta Pielgrzymkę. A jak trafisz to też nie zawsze zaliczysz. Zazwyczaj śrendio jakies 8% na zlaiczenie - choć to zależne jest od ilośc pkt.

to tyle co mogę doradzić, musisz próbowac do skutku. Ale zawsze idac na Pielgrzymkę doładuj sie w zwinkę max ile możesz:)))

#9 2008-05-22 08:48:52

Kakamistrz

Gość

ja pelgrzymke zaliczalem z iloscia 16 pkt. i wydaje mi sie ze przy takeij ilosci jest to spox poniewaz im wyzszy lvl tym wiecej potrzebujesz zwinki zeby mies lepszy procent (np na 20 lvl 40 zwinnki to ok. 40% a na 30 lvl 40 zwinki to 25%[to tylko przyklad])
najlepeij ubierz sie we wsystk jak najwieej zwinki i probuj ile wlezie

#10 2008-05-23 12:25:10

Aqathin

Gość

Ja trafiłem pielgrzymkę chyba za 50siątym razem, więc uzbrój się pierw w cierpliwość a potem w przedmioty ze zwinką

#11 2008-05-23 17:55:13

Thirsty

Gość

Hmmm...Doman, jeśli chcesz zaliczyć to szybko zapraszam do mnie po wyposażenie Mnie się udało za 9 podejściem, ale miałem 55 % szans więc to żadna rewelacja.
Pozdrawiam

#12 2008-05-25 14:39:36

Doman9

Gość

Thirsty napisał:

Hmmm...Doman, jeśli chcesz zaliczyć to szybko zapraszam do mnie po wyposażenie Mnie się udało za 9 podejściem, ale miałem 55 % szans więc to żadna rewelacja.
Pozdrawiam

Dzieki, juz zalozylem, nie omieszkam opisac efektow

Uff... kilka dni mi zeszlo, ale w koncu sie udalo
Dzieki Thirsty

Ostatnio edytowany przez Doman9 (2008-06-01 15:24:15)

Stopka forum

RSS